Home Home
Wie zijn we Wie zijn we
  Wat doen we  
Voor wie werken we Voor wie werken we
Waar zitten we Waar zitten we
   
 
 

Made in Tilburg is een communicatiebureau in de vorm van een netwerkbedrijf. We leveren producten en diensten op het gebied van communicatie in de breedste zin. We zijn gespecialiseerd in het adviseren, realiseren en begeleiden van alle communicatie uitingen.
Dit kan o.a variëren van ontwerp huisstijl, multimedia, brochures, internetsites, jaarverslagen, promotioneel drukwerk etc.
Made in Tilburg heeft de kennis en ervaring van al deze disciplines in huis. Zij is de perfecte schakel tussen het bedrijfsleven en creativiteit.

We beschikken over een enorm netwerk van specialisten. Door de combinatie van onze kennis en de verschillende specialisme van de netwerkpartners ( fotografen, tekstschrijver, ontwerpers, drukkers etc.), weet Made in Tilburg teams samen te stellen die ze inzet voor uw organisatie waaruit optimaal resultaat komt. In de samenstelling van dit team is Made in Tilburg het enige aanspreekpunt voor de klant.

Made in Tilburg levert ook project ondersteuning.
Denk hierbij aan tijdelijke werkdruk b.v. een campagne periode, vakantie of zwangerschapverlof. We hebben veel ervaring met projectcoördinatie bij grote bedrijven.

Een goed project begint met een goed gesprek. Daar nodigen wij u graag voor uit.

  TEL 06 18 32 61 12
madeleine@madeintilburg.nl
© 2005 PXLS